Friday 17 June 2011

Keuken ideeën voor kleine keukens

Keuken ideeën voor kleine keukens

Dus dit is een aantal tips ik hoor - je hebt nagedacht over het remodelleren van uw keuken voor ergens nu, maar heb geen idee hoe om te gaan doen? U zegt uw keuken kleine in de eerste plaats, en u moet enkele unieke keuken ideeën voor kleine keukens? Geen gedoe, er ' coz dit bericht is vooral bedoeld voor degenen die moeten enkele kleine keuken ideeën over hoe het remodelleren van hun keukens te versieren.

Veel we beëindigen vaak omhoog verrommeling onze al kleine keukens of met behulp van spaties in de verkeerde manier, geven de keuken een lichaamsbouw van kleiner dan het is eigenlijk. Of zijn er gevallen waarbij we een uiterst klein gebied ruimte voor de keuken toewijzen en dat maakt het lijkt dat het hele tijd is krap. Dit artikel zal u helpen door enkele kleine keuken remodelleert ideeën zodat het ziet er ruime en maakt gebruik van ruimte in de best mogelijke manier. Kan je echt deze resultaten? Zeker! Gewoon lezen over deze keuken ideeën voor kleine keukens. Lees meer op

Hedendaagse keuken ideeën

Eco-vriendelijke keuken ideeën ruimtebesparende ideeën voor kleine keukens

Een fantastische manier om te beginnen uitvoeren van keuken ideeën voor kleine keukens is altijd om te spelen met ruimte. Wanneer men met ruimte effectief speelt en maakt gebruik van bepaalde technieken door manier die ziet de keuken er ruime, ziet u de onmiddellijke transformatie bijdraagt aan. Ruimte maakt elk gebied lijken meer open, luchtig en gastvrij, in tegenstelling tot een gebied vol met rommel. Hier zijn sommige ruimtebesparende keuken ideeën voor kleine keukens. Meer informatie over keukenontwerp - kleine keuken remodellerend ideeën.

Negeren van dingen

Een rondleiding van uw keuken en maak een directory van alle dingen die gewoon toegang tot ruimte. U vindt dat er meerdere items zoals deze. Misschien een broodrooster, die u zelden gebruikt, is bedekt met stof en neemt ruimte op het aanrecht. Of eventueel een zak van voeding voor de hond is gewoon gestapeld tegen de koelkast. Toewijzing van verschillende plaatsen voor hen en het maken van een punt van het zetten van hen er zal duidelijk tot de keuken en u zult plotseling zoekt veel ruimte dat vrij is voor een goede benutting. Lees meer op de keuken aanrechtbladen.

Brengen van een muur

Dat is een van de meest doeltreffende keuken ideeën voor kleine keukens. Afbreken van een enkele muur zal open de keuken visueel en maken het lijkt groter dan het is.

Paint it, Pastel

Schilderij van de kamer in pastel en lichte tinten zal onmiddellijk een kamer kijken maken ruim en open. Dit is echt een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren van de ontwikkeling van ruimte. Lees meer op keuken verlichting.

Een wastafel

Kiezen voor een enkele grote wastafel in plaats van de standaard twee schalen. Dit zal helpen, omdat het minder ruimte in beslag nemen zal dan de twee kommen ook meer ruimte te voor iets anders in de keuken maken. Lees meer over keuken putten.

Roll-Out planken

De meeste van de tijd, is de laagste plank van de keuken kast zeer moeilijk om toegang. Dat is de reden dat we uiteindelijk het opslaan van dingen op de teller in plaats van ze te houden in het kabinet. Dit kan leiden tot een volgestopte gevoel in de keuken en draagt bij aan de verspilling van ruimte. Probleem op te lossen deze, bouwen in sommige roll-out planken. Dit kan zelfs de laagste schappen van het kabinet toestaan voor gemakkelijk toegankelijk wordt en meer ruimte zal worden gemaakt. Lees meer over keuken kast ontwerp ideeën.

Gebruik muur ruimte

Zeker een van de beste keuken ideeën voor kleine keukens, is om te beginnen te maken gebruik van de muur! Sommige nagels en racks aan de muur hangen en mokken, pannen, evenals andere gebruiksvoorwerpen op hen opslaan. Ook hand wire mesh manden van de muur en gebruiken om te slaan vruchten.

Interne apparaten

Er zijn vele keukenapparatuur en dingen die u kunt in de keuken muren of kasten zoals magnetrons en Vuilbakken hebben ingebouwd. Dit kan het weg te nemen van het oog en meer ruimte creëren.

Bulletin Board

Hebt u een keuken lade vooral gespecialiseerd in alle stukjes papier en chits van het huis? U zult willen maken een board zoals een bulletin board en plak ze op? Dit kan vrij een lade ruimte voor opslag en u zal worden gedwongen om die chits formulier tijd tot tijd schoon te maken.

Klaptafel

Kiezen voor een opklapbare tafel in plaats van gewone sized tabel is zeer voordelig. Alleen de tabel vouwen wanneer het niet in gebruik en gebruik maken van die ruimte voor andere activiteiten. Het zal ook voorkomen dat rommel verzamelen op het tafelblad.

Tegels van de vloer

Zoveel mogelijk, houd het woord tile kleur en kabinet als nabije samen mogelijk. Dit kan niet maken de ruimte lijken gehakte up en lenen een stroom van één paint naar de andere. De zelfde theorie kan worden toegepast op de muren van de keuken en de muren van de andere kamers in het huis. Lees meer over keuken vloeren ideeën.

Opties voor opslag

Denken over andere opslagopties zoals gebruik te maken van andere kamers in het huis (kok boeken in de bibliotheek) of hebben stoelen of bench zitplaatsen met interne opslag spaties.

Lees meer op

Keuken verfraaien

Keuken remodelleren

Keuken ontwerpen zijn dit enkele eenvoudige keuken ideeën voor kleine keukens die u kunt gebruiken. Dit zal u helpen om te maken en gebruik maken van ruimte effectief. We hopen u er in geslaagd om iets te nemen uit hun winkel en zijn in staat om uw keuken te transformeren in iets speciaals. Al het beste!

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy