Friday 17 June 2011

Keuken Kleurenschema's

Keuken Kleurenschema's


Waarom hebben twee kleuren, zet een samen met de andere, zingen? Mag ik echt uitleggen? Nee Net zoals je nooit kunt leren hoe om te schilderen. "Zei de beroemde Pablo Picasso. Je zult misschien niet weten hoe te schilderen, maar je kunt zeker nog de juiste keuken kleurencombinaties, te selecteren om dat zingen effect te maken. Hieronder gegeven worden een aantal factoren die ondersteunt u keuken kleurenschema's, geschikt voor uw keuken.

Factoren om de beslissing Kitchen Kleurenschema's maken

Het kiezen van de juiste kleuren voor de keuken is essentieel, omdat ze een van de meest bezochte plaatsen in het huis. Er zijn veel dingen te vragen vóór de afronding op keukenpapier kleuren voor de keuken decoreren wilt, ga je de sfeer in de keuken kleurenschema zal produceren willen, is de regeling goed voor uw budget, is het eenvoudig om de keuken regeling, etc te behouden . Hier zijn een aantal factoren die zullen helpen bij het bepalen keuken kleur ideeën voor uw keuken.

Grootte: Als je een kleine keuken, muren schilderen in kleuren, die een indruk van de grotere ruimte te geven. Gebruik monochromatische kleuren in keuken schilderen ideeën voor kleine keukens. Wit, lichtgrijs, blauw en geel zijn een aantal van de tinten, die zal leiden tot de ruimte. Om een ​​kleine keuken groter lijken, moet er genoeg keuken verlichting. Wilt u meer zonlicht, installeert u een extra venster of voeg fel wit gekleurd kunstlicht. Ook onderhoudt, voor een kleine keuken nette en lange lijnen en het verminderen van het niveau van de rommel. Voor keukens die groot in de ruimte, gebruik van donker gekleurde verf. Sommige kleuren zijn paars, kastanjebruin, bruin, enz.

Design: Het kiezen van keuken design stijlen is afhankelijk van de keuken lay-out. Voor een lange keuken, vermijd het schilderen van de keuken in donkere kleuren, in plaats zich te houden aan lichte kleuren en witte kasten. Als uw keuken is vierkant van vorm, is het mogelijk om een ​​keuken muurverf met een donkere kleur en de rest van de muren met lichte tinten van dezelfde kleur. Dit kan de aandacht vestigen op de donker gekleurde muur en maken de ruimte groter lijken. Voor degenen die een lange keuken, kies dan voor een rechthoekige eettafel. Wanneer u een vierkante keuken hebben, kiezen voor een ronde of vierkante tafel. Voor het kopen van keukenkastjes, het meten van de afmetingen van het gebied waarin u het aanbrengen van de kasten. Verdeel keukenapparatuur op een zodanige wijze, dat de totale ruimte bezet kijkt, en niet rommelig.

Budget: Als u op de krap budget, ga dan voor de hedendaagse keuken kleur ideeën. Kijk voor goedkope keuken meubels en proberen om een ​​betaalbare verf kleur te selecteren. Het is niet nodig om al te veel sier dingen te kopen voor de keuken. Fatsoenlijke verlichting en een bloemenvaas is voldoende om de keuken mooie look. Voor mensen, die zich kunnen veroorloven om te besteden aan kleurenschema's voor keukens, selecteer thema keukens, zoals Toscaanse, Italiaans, land, enz. Voor de hedendaagse keuken kleurenschema's, winkel voor modulaire keuken meubels.

Mood: Verschillende kleuren voor de keuken afkomstig zijn verschillende stemmingen, dus de keuken schilderen in een kleur die leidt tot een stemming die kan positief zijn. Ga door sample foto's van de keuken regelingen. Probeer om de regeling binnen uw keuken te visualiseren. Dit geeft je een ruw idee en u helpen bij het selecteren van de regeling. Voor een rustige look voor uw keuken kleurenschema, het gebruik van wit tinten, zoals gebroken wit of grijs. Als u uw keuken wilt om te kijken vrolijke, beslissen over een vrolijke kleur als de zon geel. Als u wilt dat uw keuken te kijken vet, schilderen met kleuren zoals lavendel, licht kersen, aqua blauw, of groen.

Gebruik: Als je gaat alleen maar koken in je keuken, en in de woonkamer te eten, is er geen noodzaak voor overtollige meubels zoals een eettafel of stoelen in de keuken, maar als je gaat om te dineren in de keuken, houdt een tabel die niet minder dan 4 personen herbergt. Het is raadzaam om te investeren in een ronde eettafel wordt een extra gast kan ook worden aangepast aan de tafel. Als de keuken is een plek waar mensen het liefst zitten en praten, dan is het uitnodigend te maken door het te schilderen in felle kleuren, en versieren het met bloempotten, schilderijen, stencil kunst aan de muren, etc. Mocht u zich zorgen maakt over kleuren van de muren , probeer dan deze keuken kleur ideeën. Kies donkere kleuren zoals bruin, kastanjebruin, donker blauw, etc. plus een glans of semi-glanzende afwerking, omdat de afwerking van de muur tegen vlekken te beschermen, en de kleuren zullen alle belangrijke uitstraling ramp camouflage.

Onderhoud: Welke een van de kleurenschema's voor keukens, u ook kiest, meubels en gebruiksvoorwerpen te regelen op die manier dat ze gemakkelijk te onderhouden. Houd ook de producten voor de keuken schoonmaken van de hand. Zorg ervoor dat er voldoende kasten om alle voorwerpen op te slaan. Houd alles buiten, uitsluitend wanneer zij dienen decoratieve doeleinden. Gebruik semi-gloss afwerking van uw keuken muren, die duurzaam is en kan worden geschrobd.

Keuken en Interieur Home: Altijd, match keuken kleurenschema ideeën met het huis interieurs. Als je loopt van de ene kamer naar de keuken, het moet een soepele overgang van de kleuren en niet een schokkende contrast (tenzij je bent gericht op het contrast) zijn. Er is een stroom in het bereik van kleuren en design. Dus, poging om de muur kleuren, vloeren en meubels matchen met de meest uw huis.

Keuken Kleurenschema's

Er zijn veel keuken kleurenschema's. U kunt volgen regels voor een unieke regeling, of de regels overtreden en verf de keuken in een nieuwe regeling. Hier zijn enkele populaire ideeën voor keuken kleurenschema's.

Moderne keuken Color Scheme: Modern keukens hebben of licht gekleurde tegels, of medium donkere houten vloeren. Zilver, metaal en chroom zijn populair voor handvatten en gootstenen. Dus, als je wilt om te kiezen voor een eigentijdse keuken kleurenschema, de belangrijkste focus zou moeten zijn over de balans tussen dingen uit. Om de balans van de duisternis van het meubilair, verf van de muren in lichte tinten en andersom. Als aanvulling keuken kleuren met zwart apparaten, gebruik dan een box-vormige tafel of keuken eilanden. Samen met de zwarte apparaten, dan kunt u ook gebruik maken van chroom of zilver handgrepen en kranen. Tot slot, om ook het evenwicht in de dikke zwarte apparaten in deze keuken kleurenschema, gebruik zacht en licht gekleurd keuken handdoeken en gordijnen. Voor de keuken kleurenschema's met witte kasten, probeer dan deze interieur ideeën voor keuken. Verf de muren een warme beige tint, dat de kleur van de kasten zullen markeren.

Toscaanse keuken Color Scheme: Deze keuken ontwerp van plan is een geweldige keuze voor keuken verbouwen. Gebruik van deze kleurenschema voor keukens is als imitatie van de natuur. Om uw keuken een Toscaanse look, gebruik van kleuren zoals bruin, groen, rood of geel op de muren. Werken met een stucco textuur voor een Toscaanse regeling effect. Kies voor licht gekleurde gordijnen, van de Toscaanse gestreept of gecontroleerd patroon. Gebruik wandtegels die florale motieven hebben. Hang koper schepen voor weergave. Accentueer het thema door de toevoeging van houten keuken meubels. Als een final touch, plaats een groot formaat koperen pot op tafel.

Country Kitchen Color Scheme: Frans land keuken kleur ontwerpen, zijn heel populair. Deze keuken kleurenschema geeft een uitnodigende en warme uitstraling. Gebruik off-white kleur en stucwerk textuur voor het plafond. Verf de muren in de boter gekleurde schaduw van geel. Selecteer verweerde en gekleurd kasten. Display koperen kookgerei in de keuken, en het gebruik van terracotta tegels. Voor het aanrecht in de keuken, gebruik aards graniet. Tenslotte versieren met smeedijzeren stoelen en ook een kroonluchter.

Dit waren de meest populaire en bij voorkeur keuken kleurenschema's. Het is ook mogelijk om te proberen andere thema's zoals Italiaans of boerderij. Kies een semi-glanzende afwerking voor de wanden, nadat je klaar bent met het schilderen van de muren. Selecteer stevige vloeren en meubilair voor de keuken. Transformeer uw normale keuken met iemand van deze aantrekkelijke kleuren voor keukens, en geniet van de complimenten die u van iedereen!

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy