Monday 20 June 2011

Interactieve keuken ontwerp hoe aan de slag

Interactieve keuken ontwerp hoe aan de slag

Er zijn vele hulpmiddelen te verkrijgen van de keuken lay-outs van uw hoofd waar andere mensen gemakkelijk, uit papier en potlood, via kartonnen uitsnijdingen zien kan, desktop en browser-gebaseerde software. Dit artikel bekijkt meestal gratis keuken ontwerpsoftware, interactieve keuken design tools die echt helpen u bij het maken van een virtuele keukenontwerp op de computer die moet u vervolgens af te drukken en bespreken. U kunt zelfs gebruiken ze alleen voor play - een virtuele keuken remodelleert uitvoeren wanneer u kan niet een nog in concrete leven. Na alle, zijn leuk om gewoon te dromen!

Veel van de gratis tools voor keukenontwerp online zijn beschikbaar van fabrikanten websites, ook zo in dat geval zij zich concentreren op de producten van die fabrikant, en ook een aantal dingen zoals apparaten. Een snelle Google-zoekopdracht voor "gratis keuken design tool" biedt veel hits: bijvoorbeeld, kabinet vereffenaars, Merillat en IKEA hebben gratis online planners. Als youve al uw kabinet lijn geplukt, hebben een blik bij uw fabrikanten of distributeurs hoe iemand ziet als ze een specifieke tool voor uw kasten hebben.

De meeste van deze tools planner zijn browser-gebaseerd en vrij langzaam terwijl ze zijn manipuleren van grafische informatie via uw internet-verbinding. Als youre op een dial-up verbinding youre niet kunnen ontdekken ze bruikbaar, en zelfs een snelheidsverbinding mogelijk pijnlijk traag om te gebruiken. Het kabinet liquidateurs hulpprogramma sneller dan de meeste voor me werkte. De planner IKEA keuken naar uw bureaublad gedownload en loopt van daar in plaats van via uw browser, zodat zijn sneller om te beginnen met, maar het vertraagt als u eenmaal een keuken vol met kasten instellen in het.

Veel van deze hulpprogramma's werken op dezelfde manier: u kiest een basis lay-out (drukproef, L-vorm etc), de grootte en deur- en locaties aanpassen, voeg dan toestellen en kasten. Sommige bieden een "auto-fill"-tool voor de kabinetten die wellicht moeite waard te proberen wordt een uitgangspunt, maar zeker niet geven u een optimale lay-out.

In het geval u havent nog kasten geplukt, youd worden superieure geserveerd door een tool die voorziet in dekking voor een breed scala. HGTV heeft een virtuele keuken design tool op hun site (die helaas werkt alleen met Internet Explorer, niet Firefox of andere Mozilla-gebaseerde browsers). Ik vond het nogal schilferige en uitdagend om te gebruiken, maar het een enorm scala toestel en kabinet producten toevoegen van meerdere fabrikanten.

Een andere benadering proberen is de gratis proeven die door veel betaald planning tools. Betaalde tools kunnen worden op basis van browser of desktop software. Zij omvatten Plan 3D (browser gebaseerd, u abonneren en betalen per maand), Chief Architect, Softplan en Smartdraw (desktop-gebaseerde tools die op heel hoog niveau zijn en beschikken over een prijs aan).

Tot slot, is er een verscheidenheid van lager geprijsde home design tools beschikbaar, bijvoorbeeld betere huizen en tuinen, Punch, Turbofloorplan, IMSI en Home Plan Pro. Deze programma's zijn vaak aangeboden door uw lokale computerwinkel of ze kunnen worden gedownload.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy