Tuesday 21 June 2011

Cottage stijl keukens

Cottage stijl keukens

Als u nemen een relaxte en luchtig interieur in uw keuken, dan misschien is het tijd willen zou om een cottage stijl keuken ontwerp. Cottage stijl keukens zijn vergelijkbaar met land keuken ontwerpen en ze zijn heel erg in de mode nu als mensen als een warme en gastvrije bestemming voor een kok in. Het is een goed ontwerpelement voor die mensen die willen een oude wereld charme van hun keuken behouden en maken het een locatie waar ze aan de drukke agenda van de moderne wereld ontsnappen kunnen. Cottage stijl keukens zijn geschikt voor mensen die houden van te koken in een zeer ontspannen sfeer. De kenmerken van het type van keuken zijn zachte kleuren, geschilderd kasten en flowy gedrukte stoffen. Overwegen u handleiding over hoe te een cottage stijl keuken die zijn utilitair en stijlvol ontwerp.

Cottage stijl keuken ideeën

Terwijl het ontwerpen cottage stijl keukens, hebt u sommige fundamentele dingen in gedachten te houden. Het eerste ding dat u overwegen moet bij het ontwerp van dit type van keuken is de keuken kleurenschema's. Als je gewend bent aan het hebben van een minimalistische keuken met witte en grijze muren ook zo vrij een beetje van chrome en stalen afwerking, misschien u vervolgens geneigd zijn te gaan de dezelfde manier terwijl het ontwerpen van een cottage stijl keuken. Maar de feiten zijn cottage stijl keukens zijn verondersteld om te stralen warmte en levendigheid, die vaak alleen worden met het gebruik van heldere kleuren bereikt kan. Dus kies vet en heldere kleuren binnen de muren van de keuken zoals oranje, burnt sienna, kobalt, turquoise of geel. U kunt experimenteren met verschillende muur afwerkingen zoals spons te schilderen, kleur wassen en leeftijd leer muurschildering technieken.

De volgende stap in cottage stijl keuken ontwerpen is het materiaal van de vloer te gebruiken. Keramische tegels, gepolijste stenen of houten planken als vloeren materiaal in deze soort keukens gebruiken. U kunt ook oude rode bakstenen als backsplash in cottage stijl keukens een meer rustiek uiterlijk te geven. Het gaat ook heel goed met de levendige gekleurde muren, geven de keuken van de oude wereld charme. Het vensterbehandeling voor cottage stijl keukens moet eenvoudig en niet te fancy en over de top. De beste vensterbehandelingen voor deze stijl van keuken is met behulp van eenvoudige valance of jaloezieën. Het is ook mogelijk met chintz gordijnen in een vrolijke print te presenteren de keuken een gezellige sfeer.

Keukenkasten binnen een cottage stijl keuken moet bij voorkeur in hout en geschilderd in een lichte kleur zoals off white, ei shell blauw of eventueel een licht geel. Kijk voor antieke keuken kast hardware binnen uw lokale antieke winkel hebben enkele goede koopjes. Glazen deuren in het bovenste kasten zijn een goede keuze aangezien u dit kunt weergeven van uw verzameling gewaardeerde china evenals andere collectibles. Zoals het kleurenpalet van de keuken muren zijn licht, is het verstandig om te schilderen van de kabinetten van de keuken in een meer gedempte kleuren. Cottage stijl versieren is over het bereiken van een harmonieuze mengsels van kleuren, texturen en materialen zodat alles ziet er samenhangend en hangen samen.

Voor countertops van de keuken gebruiken hout, stenen of keramische tegels als deze elementen mengt goed met de meeste het decor. Boerderij en schort-front moet worden voorzien in een cottage stijl keuken gootstenen, hoewel moderne staal zinkt kan ook worden gebruikt. Voor extra opslag zult u kunnen kiezen voor rieten manden voor het opslaan van verse producten. Cottage stijl keukenmeubelen zoals stoelen kan worden afkomstig uit een ouderwetse meubels te slaan waar u voor bloemen of striped bekleding voor een rustieke uitstraling kijken kunt. Als u een rustieke keukenontwerp doet, moet u kiezen voor diffuus en zachte keuken verlichting die met de inrichting mengen kan.

Het was allemaal over het ontwerpen van cottage stijl keukens. Een cottage stijl keuken zou moeten zijn warme en ontspannen en dit kunnen worden bereikt door de juiste combinatie van muur kleur, natuurlijke bevloering en antiek meubilair.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy