Het ontwerpen van een gastronomische keuken
De keuken is de ene kamer dat gaat echt goed functioneren. In feite, is goed eten een van de meest elementaire behoeften van de familie. De keuken is de plaats waar u ruisen omhoog die heerlijke maaltijden en handhaven van familie en vrienden onderhouden. Dus, de keuken moet worden schoon, rommel gratis en handig.
Hebben u ooit enige tijd in een keuken u begrijpen het absoluut noodzakelijk dat er veel ruimte en alle juiste voorzieningen. Een fantastische maaltijd neemt tijd voor te bereiden, en niet te vergeten meer koken gebruiksvoorwerpen en ruimte. Dames goede kans dat vroeg of laat zal u doen sommige onderhoudend rond de keuken. Prachtige deze tijd doorgebracht in de keuken die het de moeite waard om de keuken maken een uitstekend voor uw levensstijl geschikt kan. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is, en het belangrijkst is een comfortabele plek om te werken in.
Hieronder is een lijst van must haves voor de ultra gastronomische keuken:
De Food Prep Zone: Gastronomische keukens vereisen mes laden met speciaal gereedschap te houden de messen rechte en scherp, snijplanken die komen en verdwijnen in de kabinetten wanneer nodig en tellers met lagere hoogte. Marmeren countertops bijstand aan de groei van bacteriën vertragen.
Zone koken: Vele huishoudens nu liever afzonderlijke ovens als een alternatief voor vrijstaande bereiken, een array van hoge kasten, base kasten en degenen met speciale grab systemen.
Bakken Zone: Koks die intentie op bakken als items met minder hoogte, waardoor ze gemakkelijker zijn om te kneden brood op. Tegenwoordig, kunt u zelfs krijgen pull out vak kasten, speciale gedifferentieerd kasten, cake versieren kits en diverse andere items.
Specifieke opslag Zone: plaats een pantry die mijn weg door een plek opgeslagen, gastronomische keukens hebben werk-specifieke opslaggebieden. Bijvoorbeeld, kan er een 'ontbijt center' waar u granen, siropen, bagels, mixen, enz kunt. U kunt ook lunch en diner centra waar u apparatuur op de juiste wijze kunt hebben.
Dineren Zone: Gastronomische keukens hebben vaak ingebouwde kasten die dubbele zoals buffetten, ingezet om te scheiden van de keuken van de dining ruimte. Met de juiste verlichting en esthetiek, kunt u dit gebied kijken zeer luxe.
Natte Bar Service Zone: Dit gebied kan worden gebruikt als een overgang gebied tussen de levensmiddelenbereiding en -zones dienen. Wijn racks kunnen worden gebouwd en gekoppeld aan under-the-counter wijn koelers en drank centra.
Maaltijd Planning Zone: U zou kunnen hebben een ingebouwde boekenkast of kasten die een perfecte hoek worden kunnen voor de planning van elke gelegenheid., zoeken naar nieuwe recepten, piekeren over kookboeken en soortgelijke activiteiten. U moet alle moderne apparaten nodig voor het koken begin microgolven voor ovens vaatwassers en andere gelijk. Hebben van al uw apparaten in staal, of ingebouwd in de kabinetten geeft uw keuken een schone, gestroomlijnde look.
Dit is een goed idee om te huren van een professional die zal u helpen ontwerpen de meest functionele ruimte mogelijk naar het beste in gastronomische keukens. Sommige binnenhuisarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de keuken, of er zijn keuken specialisten om u te helpen met de keuken setup. Een andere goede bron zijn home shows en designer showrooms. Er vindt u alle van de nieuwste ideeën voor het maken van de keuken ruimte zo effectief als het kan worden. U kunt ook vereisen een kijkje op welke producten de ontwikkeling van de top bedrijven om uw gastronomische keuken.
Pam Ingram heeft gewoond in de Santa Clarita Valley huizenmarkt voor meer dan 30 jaar. Haar lokale kennis, ervaring en contacten zijn van onschatbare waarde om te vinden uw droomhuis of een koper voor uw huidige woning. Op zoek naar een Santa Clarita realtor? Bel Pam voor de primeur op de lokale buurten samen met andere nuttige informatie.
De keuken is de ene kamer dat gaat echt goed functioneren. In feite, is goed eten een van de meest elementaire behoeften van de familie. De keuken is de plaats waar u ruisen omhoog die heerlijke maaltijden en handhaven van familie en vrienden onderhouden. Dus, de keuken moet worden schoon, rommel gratis en handig.
Hebben u ooit enige tijd in een keuken u begrijpen het absoluut noodzakelijk dat er veel ruimte en alle juiste voorzieningen. Een fantastische maaltijd neemt tijd voor te bereiden, en niet te vergeten meer koken gebruiksvoorwerpen en ruimte. Dames goede kans dat vroeg of laat zal u doen sommige onderhoudend rond de keuken. Prachtige deze tijd doorgebracht in de keuken die het de moeite waard om de keuken maken een uitstekend voor uw levensstijl geschikt kan. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is, en het belangrijkst is een comfortabele plek om te werken in.
Hieronder is een lijst van must haves voor de ultra gastronomische keuken:
De Food Prep Zone: Gastronomische keukens vereisen mes laden met speciaal gereedschap te houden de messen rechte en scherp, snijplanken die komen en verdwijnen in de kabinetten wanneer nodig en tellers met lagere hoogte. Marmeren countertops bijstand aan de groei van bacteriën vertragen.
Zone koken: Vele huishoudens nu liever afzonderlijke ovens als een alternatief voor vrijstaande bereiken, een array van hoge kasten, base kasten en degenen met speciale grab systemen.
Bakken Zone: Koks die intentie op bakken als items met minder hoogte, waardoor ze gemakkelijker zijn om te kneden brood op. Tegenwoordig, kunt u zelfs krijgen pull out vak kasten, speciale gedifferentieerd kasten, cake versieren kits en diverse andere items.
Specifieke opslag Zone: plaats een pantry die mijn weg door een plek opgeslagen, gastronomische keukens hebben werk-specifieke opslaggebieden. Bijvoorbeeld, kan er een 'ontbijt center' waar u granen, siropen, bagels, mixen, enz kunt. U kunt ook lunch en diner centra waar u apparatuur op de juiste wijze kunt hebben.
Dineren Zone: Gastronomische keukens hebben vaak ingebouwde kasten die dubbele zoals buffetten, ingezet om te scheiden van de keuken van de dining ruimte. Met de juiste verlichting en esthetiek, kunt u dit gebied kijken zeer luxe.
Natte Bar Service Zone: Dit gebied kan worden gebruikt als een overgang gebied tussen de levensmiddelenbereiding en -zones dienen. Wijn racks kunnen worden gebouwd en gekoppeld aan under-the-counter wijn koelers en drank centra.
Maaltijd Planning Zone: U zou kunnen hebben een ingebouwde boekenkast of kasten die een perfecte hoek worden kunnen voor de planning van elke gelegenheid., zoeken naar nieuwe recepten, piekeren over kookboeken en soortgelijke activiteiten. U moet alle moderne apparaten nodig voor het koken begin microgolven voor ovens vaatwassers en andere gelijk. Hebben van al uw apparaten in staal, of ingebouwd in de kabinetten geeft uw keuken een schone, gestroomlijnde look.
Dit is een goed idee om te huren van een professional die zal u helpen ontwerpen de meest functionele ruimte mogelijk naar het beste in gastronomische keukens. Sommige binnenhuisarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de keuken, of er zijn keuken specialisten om u te helpen met de keuken setup. Een andere goede bron zijn home shows en designer showrooms. Er vindt u alle van de nieuwste ideeën voor het maken van de keuken ruimte zo effectief als het kan worden. U kunt ook vereisen een kijkje op welke producten de ontwikkeling van de top bedrijven om uw gastronomische keuken.
Pam Ingram heeft gewoond in de Santa Clarita Valley huizenmarkt voor meer dan 30 jaar. Haar lokale kennis, ervaring en contacten zijn van onschatbare waarde om te vinden uw droomhuis of een koper voor uw huidige woning. Op zoek naar een Santa Clarita realtor? Bel Pam voor de primeur op de lokale buurten samen met andere nuttige informatie.
0 comments:
Post a Comment