Friday 17 June 2011

How to Build een buitenkeuken - gebouw plannen voor Outdoor keukens

How to Build een buitenkeuken - gebouw plannen voor Outdoor keukens

Openlucht keukens zijn immense populariteit wint deze dagen en u hoeft niet te worden omschreven als een beroemdheid om een te hebben. De aangepaste buiten keukens kunnen gemakkelijk passen in de beschikbare buiten ruimte in uw huis. Samen met een patio keuken, kunt u een gazebo om te dineren, met name voor gebruik in de zomerseizoen hebben. Voordat u denkt van how dat to build een buitenkeuken, is het belangrijk dat u de bouwplannen voor outdoor keukens moet beslissen.

Buiten keuken ontwerpen

De eerste stap wanneer u van plan te bouwen een buitenkeuken, moet worden om te bepalen van de ruimte die beschikbaar is voor het bouwen van een achtertuin keuken. Zodra u die dit heel eenvoudig voor u ontwerp een buitenkeuken is besloten. De ruimte voor de buitenkeuken kan worden nogal een dek, een zwembad, een tuin, een terras of een gazebo. Als u een bestaande structuur voor de buitenkeuken binnen uw achtertuin, kunt u zeker een van de mooiste en unieke openlucht keukens hebben. Ook, moet uw buitenkeuken patronen en kleuren die de architectuur van uw respectieve huis kunnen aanvullen. Het gebouw plan voor buitenkeuken moet zodanig worden ontworpen op een manier dat de buitenkeuken biedt een schilderachtig uitzicht van de plaats in plaatsen u koken of eten.

Buiten keuken plattegronden

Na de beslissing van de plaats en het ontwerp van de buitenkeuken, is de buitenkeuken bevloering ontworpen. De Bevloering plannen voor een achtertuin keuken zijn veel zoals het bouwen van een patio, met uitzondering van de ruimte voor gasleidingen of wastafels en vele soorten andere nodige keukentoestellen opnemen. Als u van plan bent te nemen een aanrecht of vaatwasser, de drainage systemen moet dienovereenkomstig worden gepland. Sommige van de keuken accessoires omvatten het volgende:

Buitenkeuken eilanden

Buitenkeuken grill

Diepvriezers

Ovens

Koelkast

Wijn Racks

Lichte inrichtingen

Luidsprekers of een televisie de slijtage van de accessoires buiten keuken is meer dan die van de indoor keukens. Zelfs de vloeren en de bouw van de buitenkeuken moet worden gedaan met behulp van duurzame materialen.

Buiten keuken kabinetten en Countertops

De buiten keuken kasten zijn gebruikt voor de opslag van de voedingsmiddelen, evenals andere accessoires. De kasten bieden ook een vorm voor uw buitenkeuken. RVS keukenkasten zijn aan te raden voor outdoor keukens, wanneer ze duurzaam zijn en weer wijzigingen niet lijden. Houten keuken kasten moeten worden vermeden in de buitenkeuken, vooral in de buurt van een barbecue. De countertops van de keuken zou moeten zijn van een duurzaam materiaal zoals staal, speksteen, teak, koper, zink en mahonie.

Buiten keuken Utilities

Zoals de indoor keuken is de buitenkeuken ook loodgieterswerk en werk voor de installeren levering van water, elektriciteit en gas. De keukengootsteen van de heeft een watervoorziening en een drainagesysteem. Elektrische verbindingen met de lichte inrichtingen gaat de buitenkeuken verlichting over de countertops van de keuken en de eetzaal.

Bouwplannen voor uw buitenkeuken kan variëren volgens de beschikbare ruimte en uw houdt en antipathieën. Een comfortabele buitenkeuken zou kunnen zijn een geweldige plek waar u kunt genieten van uw partijen. Koken met uw vrienden of familie kan leuk binnen een grote buitenkeuken zijn.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy