Monday 20 June 2011

Keuken lay-out ideeën

Keuken lay-out ideeën

De keuken is het drukste gebied in het huis, dat vol activiteit worden kan. Helaas, het is meestal een van de meest rommelig en ruimte uitgedaagd gebieden in het huis. De kasten, aanrechtbladen, planken, potten en pannen en een verscheidenheid van keukenapparatuur verfrommeld samen in een kleine ruimte maakt koken een ontmoedigende taak. In het geval u sommige architecturale beginselen in uw keuken toepast en effectief gebruik maken van de beschikbare ruimte, is het echter mogelijk om te zetten deze ontmoedigende taak in een aangename ervaring. Wat is dit bereiken? Uiteraard met de hulp van intelligente keuken lay-out ideeën!

Keuken lay-out ideeën en ontwerpen

Keuken lay-out ontwerpen

Er zijn in principe twee ontwerpen waardoor de keuken kan worden aangelegd. De eerste heet de 'klassieke driehoek design' en de tweede is 'zone gecentreerd design'. Het klassieke driehoek ontwerp werd voorgesteld manier in de jaren 1950, vandaar heeft enigszins overbodig geworden nu. Het gaat om drie stations, het bereik, een koelkast en een aanrecht. De plaatsing van deze stations brengt vaak over een driehoek, verwezen als 'werk driehoek'. Het idee achter dit ontwerp is te regelen van de drie stations op die manier dat het werkgebied in de keuken is geoptimaliseerd. In het ideale geval de ruimte in het midden van de driehoek moet vrij zijn, dus zul je keukeneiland vanwege van deze driehoek plaatst. Als u het eiland in het midden plaatst, u zal hebben om te doen een heleboel extra wandelen, bovendien een omweg hebben rond het eiland kan worden heel vervelend met handen vol gerechten of pannen. Af en toe, 's it alright overlappen het eiland langs de rand van de driehoek. Meer informatie over het ontwerpen van de keuken.

Het nummer en de hoogte en de breedte van apparaten zijn toegenomen verzamelleiding sinds, 1950. Dus, het ontwerp klassieke driehoek kan niet werken voor de moderne keukens van vandaag, die pronken met stereo-toestellen. Dus, de notie van zone gecentreerd ontwerp kwam in de praktijk. Het concept van deze lay-outontwerp is afhankelijk van de indeling van de keuken in verschillende zones, bepaald door de activiteit. Betekenis, zijn de toestellen gerangschikt in de volgorde van deze utility. Elke moderne keuken kan voornamelijk worden onderverdeeld in hoofdsecties bijvoorbeeld koken, schoonmaken, bakken, eten, opslaan, enz. Op deze manier, zal u vinden wat u nodig hebt voor een enkele activiteit op een plaats alleen. Niet alleen dit zal verminderen de tijd die nodig is voor het ophalen van dingen en maken van reizen binnen de keuken, zal het ook houden uw keuken meer georganiseerd en rommel gratis. Meer over moderne keuken ideeën.

Keuken vloer lay-outs

Keuken lay-out ontwerpideeën zijn voornamelijk afhankelijk van de plattegrond van de keuken. De meeste van de keukens zijn ontworpen op basis van een van de volgende lay-out plannen. Meer informatie over keuken ontwerp lay-out.

Kombuis-keuken: Drukproef keuken, hoewel de meest economische, kan de meest verfrommeld van alle keuken vloer lay-outs. Het biedt de keuken set up langs de twee parallelle muren in de keuken, met een smalle ruimte in tussen. Alle apparaten, tellers en keuken kasten zijn gerangschikt langs de twee parallelle muren van de keuken. Dit soort lay-out is geschikt voor keukens met behulp van een enkele cook.

L-vormige keuken: Een L-vormige keuken kunt voldoende vrije ruimte te verhuizen, in het midden van de keuken. De lay-out bestaat uit keuken regeling langs de twee muren van keuken die worden samengevoegd op de hoek. Dit soort vorming kunt u plaatsen een keukeneiland langs een van de muren.

U-vormige keuken: A U-vormige keuken is het meest geschikt voor grote keukens zoals de regeling strekt zich uit langs de drie muren van de keuken. Het kan gemakkelijk meerdere koks te zelfstandig opereren zonder het hinderen van de andere persoon toestaan.

U kan uw eigen keuken lay-out ideeën gezien de afmetingen van de eigen keuken en het aantal en grootte van keukenapparatuur implementeren. Geen kwestie welke indeling u kiest, de regeling moet zijn dusdanig dat minimale tijd mag worden verspild in rond te lopen voor het ophalen van dingen.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy