Tuesday 21 June 2011

Keuken ontwerp stijlen

Keuken ontwerp stijlen

Feit 1 dat we houden allemaal van Nigella Lawson.

Feit 2 als voorzien van een keuken als haar, wij zou eigenlijk koken superieur aan haar!

Dus, whats ons vervolgens stoppen? Het doel blijft worden ingesteld en het probleem is geconstateerd. Krijgen instellen en klaar om te vernieuwen uw keuken te verkrijgen. Met een miljoen prachtige ideeën is er niets te vrezen. Remodellerend uw keuken zou het niet eenvoudiger geweest met ontwerpen over de hele wereld. Maak die kamer in uw huis, het hart van thuis.

Toscaanse keuken stijl

De briljante Toscaanse stijl van keuken, brengt een warme en rustieke sfeer. Gebruiken om zelf de begeerde Toscaanse keuken, aardse kleuren, zoals tinten van geel, olijfgroen, zachte tinten van goud, burnt orange en Bourgondië. Als gevolg van mediterrane architectuur, jells blue ook goed met Toscaanse keuken ontwerpen. Maken voor het rustieke gevoel, uw muren met ruwe pleisterwerk of met de toevoeging van builder het zand aan de verf getextureerde. Graniet of marmer items zijn belangrijke kenmerken van een Toscaanse keuken. Gebruik het warme effect hebben, houten vloeren en ook een tint van terracotta op de muren. Voor degenen die een eethoek in de keuken hebben, ga je gang voor oude meubels mode, bij voorkeur gemaakt van smeedijzer. Voor verlichting zijn centrale kroonluchters een geweldige optie. Knoflook tekenreeksen, decoratieve flessen en geurige kruiden zullen de perfecte manier van afwerken van uw keuken.

Franse keuken stijl

De Fransen, hou van hun ruimte. Verf de muren om uw kleine keuken grote kijken, in verse pasteltinten. Frans antiek, niet reëel onnodig te zeggen, zoals een klok of een muur opknoping zal prachtig mengen met uw stijl keuken. Kleur coördineren uw dinnerware met uw keuken. Houten countertops of zelfs marmer, past bij de stijl van de Franse keukenontwerp. Glaswerk zal blijken toe te voegen aan de 'chique' interieur van de kamer. Zorg ervoor dat u voldoende verlichting hebben in de keuken. Grote ramen met houten deelvensters zijn typisch Franse. Indirecte verlichting, die het oog geen pijn doet, zal u een zeer stedelijke Franse keuken decor.

Cottage keuken stijl

Opnieuw de warmte die je op een regenachtige avond voelde terwijl op vakantie in het huisje! Een cottage stijl keuken is enerzijds waar comfort en warmte samenwerken. De fundamentele ding terwijl het doen van dit soort ontwerp is om ervoor te zorgen dat het is niet up volgestopt. Houden de plaats ruime en lichte. Rustiek houten meubilair, stenen muren en ruwe oppervlakken zijn de magische woorden van het maken van uw keuken van, in de prachtige cottage keuken stijl. Houden de blik casual door de integratie van suikerriet manden te voeren de vruchten en groenten. Aardse potten en pannen en geglazuurde aardewerk zijn de voorgestelde keukengerei voor uw cottage keuken. Het cottage gevoel geven kleuren zoals burnt orange, een beetje maroon en Bourgondië. Maple en pine meubilair verdubbelt om de cottage look te creëren.

Europese keuken-stijl

De schoonheid van Europese keukens ligt is het meubilair gemaakt van chroom, metaal en glas. De zeer moderne stijl van keuken decor is gericht op de gebruiker te voorzien van eenvoudig gebruik van alle gadgets die tijd, in de fast-moving stedelijke levensstijl besparen. De tijdloze witte laminaten en de grijze van staal en chroom, maken de keuken zeer ruim. Houd in gedachten dat dergelijke soort ontwerpen een toereikendheid van lichten eisen. Verlichting van de plaats van het plafond, zal u helpen met dit aspect. Minimalistische is de vangst wanneer word werd bij de Europese keukens. Wit is de meest populaire kleur keuken voor deze modellen.

Italiaanse keuken stijl

Net als Europese stijl van ontwerpen vast Italiaanse keukens ook de minimalistische functies. Verpakt in schoonheid, deze ontwerpen tegemoet te komen aan al uw behoeften van het opslaan en esthetiek. Diep rood, chrome, zwarte, witte en rustieke kleuren zijn de kleuren voor Italiaanse keukens. Glaswerk of porselein, met Italiaanse keuken stijl, zijn een match gemaakt in de hemel! SIERFLESSEN voor kruiden en oliën verfraaien voor uw ontwerp. Om op te helderen het verder, gaan voor een houten vloeren en marmeren werkbladen. Verlichting onder de kast zal hakken groenten gemakkelijker maken wanneer de zon ondergaat, aangezien het zal een koop uw groenten in de schijnwerpers.

Boerderij keuken stijl

Te koesteren die prachtige familie herinneringen, moet een uitstekende boerderij stijl keuken roepen een aanhankelijk voelen. Spons verf de muren van uw keuken op te nemen een persoonlijke aanraking aan de get up. Accessorize uw muren met landbouwproducten zoals knoflook tekenreeksen en uien. Vintage pannen en potten, flessen en frames met oude boerderij recepten brengt terug de oude herinneringen. Houten vloeren of vloer matten zal accentueren de gezellig gevoel. Pine, ahorn of suikerriet meubilair zal uw keuken, typisch boerderij-achtige maken.

Zuidelijke stijl keuken

De zuidelijke stijl van keukens is zeer zeldzaam om te zoeken. Deze ontwerpen zijn afkomstig uit keukens in Zuid-usa tijdens de jaren 1880. Traditionele baksteen ovens en grote gebieden voor massale koken, definiëren dit ontwerp. De keuken is gehecht met een pantry voor de opslag van voedselpunten en linnen. Bezit uw eigen zuidelijke stijl van de keuken, probeert op te nemen van de bovenstaande ideeën.

Keuken is het meest belangrijke gebied van het huis. Het moet voldoende ventilatie en licht. Verrommeling tot de keuken kunt maken het een moeilijk plaats om in te werken. Voordat u begint het remodelleren van uw keuken, weten de manier waarop die veel opslag vereist is. Gemakkelijke toegankelijkheid van keukengerei en andere gadgets, maakt koken een leuke activiteit. Een smaakvol gedaan up keuken, een huis gekookte maaltijd plus die een glas rode wijn echt zal hebben uw pizza delivery man je missen!

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy