Tuesday 21 June 2011

Keuken Pantry ideeën

Keuken Pantry ideeën

Uw keuken is de plaats waar u besteden een groot deel van de tijd ruisende van ontbijt en diner voor uw familie en vrienden. Dus het zal zeer belangrijk om een goede opslagplaats voor alle uw nodig voedselingrediënten, als u wilt snel een maaltijd koken. Onder de belangrijkste factor in de snelle en eenvoudige keuken is te weten waar u elk ingrediënt voor een recept die bij het verminderen van de kooktijd helpt kan vinden. Stel dat u alle zorgen over het uitproberen van een nieuw recept, maar u besteden 15-20 minuten moet in het vinden van de ingrediënten en de benodigde gebruiksvoorwerpen in de keuken. U zult alle gefrustreerd die allemaal zal verliezen alle neiging om te koken. Dit is hoe een pantry organiseren en goed gevulde keuken komt handig. Een pantry keuken kan voldoen aan al uw vereisten voor het opslaan van droge levensmiddelen en ook andere diverse dingen die u niet kunt opslaan in de koelkast. Er zijn veel Keuken pantry ideeën die men uit volgens de behoeften en de geschiktheid van uw gezin kiezen kon. Je zou willen meer weten over het ontwerpen van de keuken.

Ideeën voor keuken Pantry

Het eerste ding om te onthouden voor Keuken pantry ideeën zou moeten overwegen hoeveel ruimte is het mogelijk om toe te wijzen voor de pantry keuken. De pantry keuken kunnen zo groot zijn als een kleine kamer of zo klein als een compacte boekenkast. Het is allemaal afhankelijk van hoeveel ruimte u voor het toewijzen kunt. Normaal pantry keuken is zeker naast de keuken of is een uitbreiding van de keuken. Dit zal zinvol, omdat de pantry in de buurt van de keuken zal u helpen bij het stroomlijnen van uw koken voorbereiding en ook u helpen om te houden een een record van dingen die aanvulling moeten. Goede keuken pantry ideeën zijn die waar de ruimte een vrij koele temperatuur, met lage luchtvochtigheid omvat, lage licht en ook goede luchtcirculatie. Waarschijnlijk zal hierdoor het levensmiddel als vers voor een langere tijd.

Vervolgens bepalen de aard van de planken en keuken kasten die u wilt installeren. Installeren stevige houten planken die niet te diep als overhead kasten voor het opslaan van ongebruikte china zijn goede keuken pantry ideeën. Maken de planken breed maar niet al te diep, omdat hebt u moeite met het vinden van de ingrediënten. De planken werkt zeer goed voor het opslaan van ingemaakte groenten zoals uien, kappertjes en augurken die worden opgeslagen in een awesome droge plaats. Een andere goede keuken pantry ideeën worden zou om te investeren in grote rieten manden die kunnen worden geplaatst onder de planken, deze manden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van wortelgroenten zoals aardappelen, zoete aardappelen en uien en knoflook. De moeilijk te bereiken hoekkasten kan worden gebruikt voor het opslaan van essentiële non food dingen zoals kaarsen, manden, portie trays, light bulbs enz. Lees meer over het kiezen van keukenkasten.

Een van de beste Keuken pantry ideeën is om regelmatig werkzaam voedsel winkelobjecten op een ooghoogte in de plank plus groep ingrediënten van favoriete recepten samen om tijd te verspillen. Gebruik elke centimeter van de ruimte beschikbaar voor opslag. U kunt een verzonken plank installeren op de achterkant van de deur pantry voor spice flessen en containers. Installeren van opknoping rekken voor de opslag van uw delicate en kostbare glaswerk is ook een van de meest innovatieve keuken pantry ideeën. Op deze manier ze zijn veilig en zijn ook uit bereiken van kinderen.

Lees meer over:

Slimme ideeën van de opslag van de keuken

Keuken opslag Tips: Hoe te organiseren uw keuken te maken pantry ontwerp ideeën werk, je moet zorgvuldig plannen en creatief te denken. Er zijn veel kleine keuken pantry ideeën voor degenen die niet de ruimte voor een wandeling in de pantry hebben. De volgende beste cursus van actie in een dergelijke situatie moet maken extra planken voor opslag in de keuken en haken voor het opslaan van meer items installeren. Of het nu uw keuken kan een kleine ruimte in uw appartement met een slaapkamer of zelfs een grote uitgestrekte, past je in een pantry keuken met een beetje planning en vindingrijkheid.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy