Thursday 16 June 2011

Kies het juiste behang voor uw keuken

Kies het juiste behang voor uw keuken

Wallpaper bouwt een comeback, met name in licht van alle moderne patronen en kleur ontwerpen en texturen die nu beschikbaar zijn. Een keuken is een fantastische bestemming om een impact te maken met de toevoeging van behang. Hier zijn enkele tips om te kiezen van de juiste achtergrond voor uw space.

Keuken Wallpaper: Waar moet het gaan?

Traditionele keuken betrokken die betrekking hebben op elke muur ruimte met uw keuze wallpaper wallpaper gebruiken. Momenteel is het net als een accent, die kan worden toegepast een backsplash, achter een kachel, of zelfs langs één muur als een dramatische achtergrond wordt gebruikt. Deze manier, als u ervoor kiest een vet patroon of kleur, het zal niet overweldigen of verwijderen uit uw keukens over het algemeen kijken; het gaat eerder om verfraaien met enkel de juiste hoeveelheid kleur en het patroon. Als u behang als een backsplash gebruikt, gewoon voltooien met behulp van een waterdichte vernis te maken sterker in de keuken tegen potentiële voedsel en water splatter.

Geef uw keuken textuur

Samen met een eindeloze aanbod aan kleuren en patronen, met keuken wallpaper werven u een grote verscheidenheid van texturen. Linnen, doek natuurlijke weave gras, gras reed en ook cork kunnen geven uw muren dynamische textuur en beroep. Er is ook structureerden behang dat het uiterlijk van uw tin backsplash met een verhoogde ontwerp dat ook goed werken met een maximum van een vintage look zonder de hoge kosten imiteert zou van de invoering van een echte tin plafond. Getextureerde wallpaper kan worden moeilijker te installeren, dus huren van een professional is vaak het beste, maar deze inspanningen tot een werkelijk unieke decoratieve accent leiden kunnen.

Populaire Wallpaper patronen

Een bland keuken kan worden gegeven nieuw leven met de toevoegingen van sommige goed geplaatste behang binnen een trendy design. Als u geven uw keuken vintage beroep wilt, overweeg dan een van de vele vintage patronen die kunnen hebben komen terug in stijl. Bijvoorbeeld, gedaan damast, paisley, brocade en een comeback, als duidelijk in hun sierlijke optredens in veel van de hedendaagse keuken ontwerpen. Een achtergrond met een geconcentreerde of meer wijdverspreide patroon, kon u kiezen volgens waar youll de wallpaper zetten. Het zou een eenvoudige zwart-wit, of u kon maken gebruik van dit als een kans om te injecteren sommige levendige kleuren. U kunt een warme koper en olijfgroen paisley combinatie, een vrolijke geel en wit damast of eventueel een blauw en wit of blauw en rode brocade ontwerp voor Franse land.

Als vintage isnt uw stijl, je zou kunnen overwegen een vet geometrische patroon, net als een diamant patroon in 2 tinten van de dezelfde kleur, bijvoorbeeld licht en donker zilver met behulp van een metallic glans. Ook voeren strepen op zijn populair, vooral dikker strepen die horizontaal loopt, opnieuw werken goed met tinten van dezelfde kleur als een alternatief voor contrasterende kleuren. Deze geometrische patronen zijn zeer geschikt voor een backsplash.

Dont laat niemand je vertellen hoe wallpaper is uit. Met de nieuwe en vintage ontwerpen en materialen vandaag wordt ingezet, uw keuzes zijn eindeloos samen met uw keuken zullen profiteren van een uniek en smaakvol gekozen wallpaper.

0 comments:

Post a Comment

 

Keuken Ontwerpen Online Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy